O nama

Saznajte više o nama!

Pozdrav svim čitateljima Portala mucanje.com!

Mi smo jedan tim većinom upoznat u Varaždinu na terapiji „Valmod“ programa. Odlučili smo da otvorimo portal tako da pomognemo svim ljudima koji mucaju i damo im podršku te podijelimo iskustva. Osnovni cilj portala je zbližavanje ljudi koji mucaju i poticaj da shvate da nisu sami i da smo uvijek tu mi ostali koji ćemo uskočiti i pomoći kada bude potrebno.

Naravno, nismo ni mi autori osobe kojima ne treba pomoći, i mi upadnemo u krizna razdoblja i zatražit ćemo pomoć od Vas ukoliko bude potrebno. Pregledavajući Internet shvatili smo da nema puno stranica namijenjenih osobama poput nas i odlučili smo da napravimo jednu.

Napominjemo da mi nismo nikakvi doktori, niti imamo bilo kakva stručna znanja vezana za mucanje, i ukoliko tražite stručnu pomoć, tada se bolje obratite Vašem doktoru da Vas uputi (iako i mi osobno imamo iskustva s raznim terapijama).

  • Martina

    Ja sam Martina, zaokružila sam 30 godina, profesor logoped, živim, radim, djelujem na području Velike Gorice, živim na selu,  iskustvo s individualnim i grupnim radom, poremećaji izgovora, čitanja, pisanja, tešoće učenja, a  inače sam Daruvarčanka. Zanima me i volim crkvenu glazbu, ljetovanje, francuski jezik, mačke i konje.

  • Matea

    Matea je studentica na Fakultetu Prometnih Znanosti, smjer poštanski promet. Ima 30 godina i u slobodno vrijeme se najviše druži s prijateljima uz kave po gradu ili u popodnevnim šetnjama. Najčešće se opušta uz glazbu, te uz neku dobru knjigu.

  • Tomislav

    Zovem se Tomislav, imam 32 godine, dolazim iz Osijeka i po zanimanju sam Frontend Developer. Osnovao sam portal Mucanje jer svojim iskustvom i pozitivnim vibracijama želim pomoći osobama da manje mucaju ili da se ne osjećaju depresivno zato što mucaju. U slobodno vrijeme sviram gitaru, igram tenis, gledam filmove i proučavam nove web tehnologije 🙂