Objavljeno 28. veljača 2011 u kategoriji Savjeti za mucanje

Valmod Terapija – Varaždin

Malo pravih mjesta ima u ovome području Europe koje s tolikom željom, ljubavi i strasti te predanosti pomažu ljudima da se izliječe od mucanja.

Jedno od takvih je definitivno „Valmod“ program u Varaždinu.

Terapije je sada privatna i plaća se a dodatne infromacije možete pronaći na njihovoj službenoj stranici

Terapija traje 12 dana, i u tih 12 dana ćete vjerojatno sresti osobe sa kojima ćete biti povezani cijeli život. Nakon dugo godina življenja u okruženju u kojemu Vas skoro nitko ne može shvatiti, nađete se u skupini ljudi koji dijele isti problem kao Vi i koji shvaćaju kako se osjećate čitavog života.

Osobno, bio sam na terapiji 2010 godine u 11-om mjesecu. Mogu reći da mi je to bilo 12 najboljih dana u životu. Nema vanjskog stresa uzrokovanog od strane fakulteta, pritiska roditelja, bilo čega. Postojala je samo grupa i vježba, ništa drugo. Nakon 12 dana provedenih na terapiji, vratio sam se kući i pričao sam kao preporođen, čak mi se mama i rasplakala jer je vidjela da pričam bez ikakvih poteškoća nakon 20 godina.

Na terapiji može prisustvovati roditelj sa svojim djetetom, te slušati sva predavanja i biti nazočan na izlaganjima određenih zadataka.

Nemojte ni sekunde dvojiti da li otići na terapiju ili ne, nego jednostavno otiđite, nećete požaliti vjerujte mi. Više o Valmod programu moći ćete pročitati u nadolazećim artiklima, gdje ćemo detaljnije opisati njihov rad., a vjerojatno ćemo i pokušati obaviti intervju sa doktorom Novoselom.