Problemi sa grafomotorikom – pisana slova (3. osnovne)

Moj ADHDovac (završava 3. osnovne) ima problema s grafomotorikom i zanima me kome da se obratim jer učiteljica sumnja na disgrafiju s obzirom da slova i brojeve piše od dolje prema gore. Problem je s pisanim slovima. Inače smo s Braća i pripadamo liječnicima u Splitu.

Poštovana

ako ne postoji na Braču logoped, prvi korak vam je pedijatar koji izdaje uputnicu. Ukoliko ne idete preko HZZO-a, najčešće su dugačke liste čekanja, možete potražiti logopeda koji obavlja privatnu praksu. U Splitu ih ima, a  za otoke ne znam, znam jedino da na Hvaru ima logoped.Pozdrav

Martina Galeković

Koja je Vaša priča?

Ukoliko mislite da nam možete pomoći, ili da imate priču, savjet ili članak koji bi mogao pomoći drugim posjetiteljima, slobodno nam ju pošaljite.

Također, svatko tko je zainteresiran može postati autor na portalu mucanje.com ukoliko je odgovoran, često posjećuje portal i ima smisla za pisanjem artikala.

Da bi postali autor, morate prvo napisati par članaka kako bi vidjeli da ste stvarno zainteresirani postati autorom. Nakon toga ćemo Vas kontaktirati želite li postati dio naše zajednice.