Mucanje kod starije osobe

Dobar dan, poštovani!

Imam jedno pitanje u vezi mucanja.Mucam skoro cijeli život nekad više,nekad manje,ovisi od situacije. Imam 200% volje i želje da to smanjim ili uklonim trajno. Jedino što ne znam kako bih mogao to vježbati na ispravan način. Pa bih vas zamolio ako mi možete poslati ili reći neke najefikasnije i najprimjenjivije  vježbe u vezi toga,po kojima bih mogao vježbati,bio bih vam jako zahvalan.

Zahvaljujem se unaprijed.

Poštovanje Marko,

Ukoliko imate volje i želje, toplo Vam preporučam da se prijavite na Valmod program. Nažalost, ne smijemo dijeliti znanje stečeno tamo zbog autorskih prava ( vjerujte mi, već bih ja napravio video isječke i dugačka uputstva da smijem ) … Cilj je sve u svemu govoriti 50% sporije, artikulirano, sa povećanom mimikom i najvažnije od svega – paziti na udisaje i nikada ne ostati bez zraka …

Nadam se da ćete se prijaviti i pobjediti mucanje.

S poštovanjem,
Tomislav

Koja je Vaša priča?

Ukoliko mislite da nam možete pomoći, ili da imate priču, savjet ili članak koji bi mogao pomoći drugim posjetiteljima, slobodno nam ju pošaljite.

Također, svatko tko je zainteresiran može postati autor na portalu mucanje.com ukoliko je odgovoran, često posjećuje portal i ima smisla za pisanjem artikala.

Da bi postali autor, morate prvo napisati par članaka kako bi vidjeli da ste stvarno zainteresirani postati autorom. Nakon toga ćemo Vas kontaktirati želite li postati dio naše zajednice.