1 min
Tomislav

Redizajn stranice – napokon!

Nakon duuuugo vremena napravili smo redizajn stranice portala. Redizajn je bio najavljen još davno prije ali nisam bio u mogućnosti napraviti novu stranicu prije.

U nastavku pročitajte cijelu listu novina koje Vam dolaze sa novim redizajnom stranice.

Pristupačnost sa svih uređaja

Prva novost je što je stranica responzivna. Ovo znači da od sada možete posjećivati portal sa mobilnih i tablet uređaja i pri tome će se prikaz stranice prilagođavati ovisno o veličini uređaja sa kojega ste posjetili stranicu.

Stranica je rađena na principu “e-book” arhitekturi, tj. prikazivanje članaka i vijesti je jako dobar ukoliko stranicu posjećujete sa Vašim tablet uređajima.

Dodali smo i nove rubrike na stranicu kao što su “Pitanja i odgovori” te “Pitajte našeg logopeda”. Pod pitanjima i odgovorima možete pronaći sva važna pitanja koja ste nam slali preko naše kontakt forme ( bilo ih je jaaaako puno ali za sada sam odvojio samo njih par ). Od sada pa nadalje ćete moći sva buduća pitanja posjetitelja pogledati pod tom rubrikom.

Druga novost ( puno važnija ) je da od sada imamo stručnu osobu ( logopedicu ) koja će odgovarati na sva Vaša stručna pitanja pod rubrikom “Pitajte našeg logopeda”. Ovim putem se zahvaljujem Martini koja nam se još prije skoro godinu dana ponudlila ali tada još nisam imao vremena napraviti novu stranicu i omogućiti joj da ima svoju rubriku.

Nadam se da Vam se novi dizajn sviđa i da napokon nećete morati zoomirati ekrane na mobitelima i tabletima.

Vaš tim portala Mucanje.com

Koja je Vaša priča?

Ukoliko mislite da nam možete pomoći, ili da imate priču, savjet ili članak koji bi mogao pomoći drugim posjetiteljima, slobodno nam ju pošaljite.

Također, svatko tko je zainteresiran može postati autor na portalu mucanje.com ukoliko je odgovoran, često posjećuje portal i ima smisla za pisanjem artikala.

Da bi postali autor, morate prvo napisati par članaka kako bi vidjeli da ste stvarno zainteresirani postati autorom. Nakon toga ćemo Vas kontaktirati želite li postati dio naše zajednice.